Gabi Balint: "Mi-a fost bine cu Becali la închisoare!"

27 mai 2015 19:28   Fotbal intern
Ultima actualizare:

George Copos este omul care l-a descris cel mai bine pe Gigi Becali atunci când a spus despre acesta că e cel mai mare actor din fotbalul românesc.

Latifundiarul n-a primit încă vreun Oscar, dar având în vedere că ne-a păcălit din nou, l-ar merita cu prisosinţă. După ce a promis că nu va mai avea răutăţi gratuite cu nimeni, pe el interesându-l doar cele spirituale, i-a atacat fără motiv pe Dan Petrescu şi pe Gabi Balint.

Ambii i-au răspuns lui Becali în aceeaşi zi şi e clar cine a câştigat bătălia. „Nu l-am sunat niciodată ca să mă autopropun. Luţu îi dădea mesaje lui Mara: «Hai, mă, nu vine Dan să ne salveze şi pe noi?». Mara mi-a spus, iar eu am zis că m-aş duce să antrenez şi gratis la Steaua. Asta a fost toată discuţia”, a declarat Petrescu la DigiSport, completat de Gabi Balint. „Mi-a fost bine fără Becali. Credeam ca experienţa trăită la închisoare îl va schimba, dar m-am înşelat. Niciodată nu l-aş fi acceptat ca patron, pentru toate milioanele din lume. Îl cunosc prea bine, încă de pe vremea când jucam şi l-am considerat întotdeauna inferior. Un patron nu poate fi inferior subalternului, nu-i asa?“, a scris Gabi Balint pe Facebook. 

Mai multe