Gabi Balint: «Mi-am distrus genunchiul la schi»

10 ianuarie 2012 16:16   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Gabi Balint s-a aventurat pe pârtia de schi, împreună cu fiica lui cea mare, Denisa (13 ani), însă genunchiul operat i s-a umflat rău.

Pârtie, restaurante, shopping şi spa, aşa se poate descrie concediul lui Gabi Balint, pe care l-a petrecut la Poiana Braşov, alături de fiica lui, Denisa.

O împătimită a sporturilor de iarnă, Denisa a schiat ore în şir, iar tatăl ei, chiar dacă nu are voie să mai facă sport, în urma operaţiilor pe care le-a suferit la genunchiul drept, în 1993, i-a ţinut companie: „N-am voie să schiez, dar am fost cu fiica mea pe pârtie şi nu m-am putut abţine să-mi pun clăparii. Acum am genunchiul umflat ca o pernă şi abia peste o săptămână mi se va dezumfla. În rest, am avut o săptămână frumoasă, am fost la spa cu Denisa, am făcut un pic de cură de slăbire ca să eliminăm toxinele. Pe ea am lăsat-o la o tabără de schi, în Azuga", a declarat fostul stelist pentru Click! Gabi Balint mai are o fetiţă, Roa Lorelei Andreea (1 an), cu fosta lui iubită, Raluca Petrică, dar micuţa a petrecut sărbătorile împreună cu mama ei.

Are oferte din Rusia

Balint şi-a încheiat contractul cu naţionala Moldovei la finalul anului trecut. Deşi oficialii federaţiei de peste Prut au vrut să-i prelungească înţelegerea, fostul fotbalist al Stelei şi-a dorit o nouă provocare.

Balint a fost ofertat de FCM Tg. Mureş, care căuta un înlocuitor pentru italianul Trombetta, dar are şi oferte de la echipe din Rusia.

Mai multe