Gabi Mureşan, "măcelarul" din Liga I!

11 mai 2016 11:56   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Jucătorul celor de la ASA, Gabi Mureşan, e un tip dur. Acum, în meciul cu Steaua, a avut o nouă victimă, pe Bawab. Mureşan e recunoscut pentru episodul în care l-a desfigurat pe fostul fotbalist al roş-albaştrilor, Rusescu, iar până acum a "strâns" 14 cartonaşe roşii în carieră.

ASA a pierdut meciul cu Steaua, 1-4, gazdele jucând în nouă oameni. Gabi Mureşan, în minutul 64, i-a dat un cot în piept lui Bawab şi a primit cartonaşul roşu.

În 2014, Mureşan l-a lovit în figură pe Raul Rusescu, acesta având nevoie de operaţie şi fiind nevoit să stea mult timp în afara gazonului. Până la Rusescu, el îi accidentase, tot cu o lovitură de cot, pe stelistul Cristi Tănase sau Seto, de la Astra.

În meciul de acum, contra Stelei, pe lângă Mureşan, a fost eliminat şi Ciolacu. El l-a faultat pe Cornel Râpă, aplicându-i o lovitură cu cotul în arcadă. "Nu am avut intenţie, l-am lovit în cădere, am fost şocat şi eu, am vorbit cu Cornel, mi-am cerut scuze, mi-a spus că este ok, este o lovitură normală la fotbalişti. Nici nu am mai luat roşu în cariera mea. Nu am crezut că este ceva grav, dar când am văzut sânge...Îmi cer scuze, bine că nu a fost ceva grav. Sper să nu se exagereze, noi nu vrem să ne lovim aşa, mai ales la un meci fără miză, cum a fost azi", a declarat Ciolacu la Digisport.

Mai multe