Gabi Tamaș, spaima șoselelor în Israel

26 martie 2019 17:53   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Fost internațional român de fotbal, Gabi Tamaș a călcat din nou pe bec, fiind reținut în Israel după ce a fost surprins mergând pe autostradă cu 205 kilometri pe oră!

Component al echipei Hapoel Haifa din 2017, Gabi Tamaş a fost oprit de poliţia israeliană în noaptea de luni spre marţi. El a dat peste cap aparatul radar, iar apoi etilotestul.Cunoscut pentru problemele sale cu alcoolul, Tamaș i-a speriat pe polițiști. El a fost prins rulând cu 205 kilometri pe oră la volanul automobilului, pe o autostradă din Israel unde viteza maximă permisă este de 90 km/h. Apoi s-a constatat că fostul internațional român  avea o alcoolemie de trei ori mai mare decât cea permisă în țara din estul Meditarenei: 0,77 mg/l alcool în aerul exprirat. Ceea ce în România, de pildă, se pedepsește cu închisoare între unu și cinci ani...Inițial, poliția nu a dezvăluit identitatea șoferului, precizând însă că e vorba despre un fotbalist străin de la Hapoel Haifa al cărui an de naștere este 1983... Apoi, au apărut imagini cu Tamaș, care a fost reținut și a compărut, ieri, în faţa unui judecător.

Alte incidente produse de Tamaş

2004. Aflat sub influenţa alcoolului, a devastat un restaurant din Poiana Braşov.2005. După ce Dinamo remizase acasă cu Jiul, a distrus discoteca “No Problem” din Braşov.2009. S-a îmbătat în cantonamentul lui Dinamo din Turcia şi, la 3.00 dimineaţa, a cerut să i se facă masaj.2011. Obosit după o noapte albă la Poiana Braşov, nu s-a trezit la timp şi a ratat plecarea lotului în Brazilia.2013. Înaintea jocului amical din mai, cu Trinidad Tobago, la care fusese convocat, Tamaş a băut până dimineaţa şi a spart uşa unui bloc din Capitală pentru a intra să doarmă chiar în scară.2013. A vrut să-şi facă nevoile în bucătăria hotelului lui Mircea Sandu şi l-a lovit mişeleşte pe Pancu, rapidistul dorind să-l împiedice să se facă de ruşine în public.2013. Alături de Florin Costea s-a distrat într-un club din Cluj şi a fost îndepărtat de la echipă de către preşedintele Iuliu Mureşan.2015. S-a îmbătat și a făcut scandal la nunta lui Bourceanu.2015. Mirel Rădoi l-a exclus din lot pentru că nu s-a prezentat la antrenament și nici nu a răspuns la telefon pentru a pleca la Severin în vederea meciului cu Pandurii.2016. A petrecut în Centrul Vechi până la 9.00 dimineața. I-a smuls unei persoane care-l filma telefonul din mână, după care i l-a spart de asfalt.2017. A fost trimis acasă de Reghecampf, doar că Gigi Becali a insistat ca acesta să rămână în Antalya

Mai multe