Gâlcă îşi vede visul cu ochii: este antrenor la Espanyol

14 decembrie 2015 23:02   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Costel Gâlcă (43 de ani) se întoarce în prima ligă spaniolă, dar ca antrenor. El are misiunea de a o salva pe Espanyol Barcelona, formaţia fiind pe poziţia a 12-a, la doar trei puncte distanţă de locurile retrogradabile.

Şefii clubului nu mai erau mulţumiţi de prestaţia lui Sergio Gonzalez, deşi acesta a fost promovat de la echipa secundă şi se ocupa de destinele trupei din Primera din vara trecută. L-au demis şi s-au oprit asupra lui Costel Gâlcă. Românul nu are o carieră bogată, conducând Almeria B, echipa naţională Under 17 şi Steaua, dar rezultatele obţinute în Ghencea, tripla campionat – Cupa României – Cupa Ligii au fost decisive în alegerea lor.

În plus, ştiau că este un tip calculat şi cu o viaţă de familie exemplară, soţia şi copiii fiind stabiliţi de mult în Spania. Românul negociază de câteva săptămâni cu spaniolii şi pentru a ajunge în prima divizie iberică a refuzat câteva formaţii din Liga I.

“Cu siguranţă o să vină pentru mine un cadou la sfârşitul anului. Am discutat cu mai multe echipe, dar o astfel de decizie se ia mai greu. Sper ca darul respectiv să vină în curând”, spunea la începutul lui decembrie omul ce a evoluat din 1997 şi până în 2001 la Espanyol.       

Mai multe