Gardoş a împărţit pe stradă bilete pentru meciul cu Grecia

6 septembrie 2015 20:01   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Florin Gardoș este accidentat şi nu poate ajuta echipa naţională din teren, dar le-a adus o bucurie fanilor. Fundaşul lui Southampton a participat la campania "Eu sunt 12" şi a dăruit suporterilor întâlniţi pe stradă câte o minge şi bilete la meciul de mâine. , însă rămîne alături de echipa națională. Fundașul lui Southampton a luat parte la campania "Eu sunt 12" și a făcut cîteva surprize.

Jucătorul de 26 de ani și-a făcut apariţia pe străzile Bucureştiului şi a împărțit cadouri celor pe care i-a întâlnit. Cei îmbrăcaţi în galben, culoarea preferată a naţionalei, "au avut prioritate" şi pe lângă tichete au primit şi câte o minge cu autograf. Meciul România - Grecia va avea loc mâine pe Arena Națională, de la ora 21:45, în direct la TVR 1.

Vezi aici filmuleţul cu acţiunea lui Gardoş

"Nu trebuie să ne gândim la o revanşă, important e să obţinem o victorie care ne apropie de calificare. Trebuie să uităm ce a fost în Ungaria sau în partida tur cu Grecia. Noi am simţit criticile după meciul cu Ungaria, am luat ce a fost bun. Şi când am câştigat cu Grecia toată lumea ne-a lăudat", a spus şi Torje, unul dintre oamenii de bază ai naţionalei.

Mai multe