Gareth Bale, vânat de traficanţii de droguri

26 septembrie 2016 21:00   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Forţele de ordine au aflat că Gareth Bale e o ţintă pentru un grup de traficanţi de stupefiante, după ce o verişoară a logodnicei sale le-a furat o geantă cu bunuri de peste un milion de euro.

Poliţiştii din Ţara Galilor, locul naşterii lui Gareth Bale, atacantului celor de la Real Madrid, le-au transmis omologilor din Spania că fotbalistul este în pericol de moarte. Imediat, ibericii au luat măsuri şi trei agenţi înarmaţi au păzit camera de hotel unde a fost cazat Bale pe timpul şederii la Las Palmas, acolo unde “galacticii” au remizat, 2-2. Din câte se pare, fotbalistul şi cea care-i va deveni în curând soţie, Emma Rhys-Jones, vor primi pază permanentă. Ce s-a întâmplat? O verişoară a Emmei, Epiphany Dring, a avut legături cu gaşca respectivă de infractori şi le-a luat acestora o servietă ce conţinea droguri, bijuterii şi bani în valoare de peste un milion de euro. 

Fotbalistul galez se teme pentru siguranţa familiei

Tânăra a dispărut fără urmă, iar traficanţii au decis să se răzbune pe membrii familiei sale. Acestora le-a fost incendiată casa, dar şi maşinile. “Nu am mai văzut-o de cinci săptămâni. Sper că e bine”, a spus mama lui Epiphany Dring, fata fiind urmărită acum atât de răufăcători, cât şi de poliţişti. “Deşi se află la mii de kilometri, în Spania, Emma e îngrijorată. I s-a spus că securitatea din jurul ei şi a lui Gareth va fi mărită, dar ea e încă foarte neliniştită”, au spus cei care se ocupă de acest caz. 

Bale şi Emma Rhys-Jones au împreună două fete şi-n curând se vor căsători. Oricum, familia consoartei fotbalistului de la Real Madrid nu e departe de problemele cu legea, viitorul socru al atacantului fiind condamnat la şase ani de închisoare pentru fraudă. 

Mai multe