Gascoigne a ajuns din nou la dezintoxicare

7 ianuarie 2017 19:22   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Din nou probleme pentru fostul mare fotbalist Paul Gascoigne. După ce la sfârșitul anului a ajuns la spital, în urma unui scandal pe care l-a creat la un hotel din Londra, acum, acesta a acceptat să primească din nou ajutor specializat în încercarea lui de a scăpa de patima alcoolului și a drogurilor.

Paul Gascoigne, în vârstă de 49 de ani, are de două decenii probleme cu alcoolismul şi cu consumul de droguri. El a fost spitalizat de mai multe ori din această cauză, ultima dată chiar la sfârșitul anului trecut.

La 28 decembrie, Paul Gascoigne a ajuns la spital, după ce a provocat scandal la un hotel din Londra şi a căzut pe scări, lovit de un bărbat care a reacţionat astfel după ce un prieten i-a fost agresat de fostul internaţional englez. Potrivit martorilor la incidente, Gascoigne era extrem de beat şi arunca cu bani insultându-i pe cei care îi ieşeau în cale şi punând mâna pe mai multe femei.

În plus, fostul fotbalist ar fi făcut remarci rasiste şi l-ar fi lovit pe un client al hotelului în figură. Un prieten al bărbatului lovit a reacţionat lovindu-l la rândul său pe fostul jucător, care a căzut pe scări. La hotel a fost chemată poliţia, iar apoi Paul Gascoigne a fost transportat la spital, el având o rană la cap.

”Paul vrea să ştie întreaga lume că este la dezintoxicare. Face mari eforturi pentru a se vindeca de demonii alcoolului în 2017. Eu nu sunt credincios, dar voi, cei care sunteţi, rugaţi-vă pentru el», a declarat Terry Baker, agentul lui Gascoigne.

Mai multe