Gascoigne, găsit inconştient în baie, într-o baltă de sânge!

21 decembrie 2015 13:03   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Fostul mare fotbalist Paul Gascoigne a ajuns de urgență la spital după ce s-a îmbătat şi s-a accidentat într-o cameră de hotel din Hampshire.

"Era vizibil beat şi arăta îngrozitor când s-a cazat. Era într-o stare foarte proastă. Era deja băut şi a încercat să mai ceară ceva prin room service, dar a fost refuzat. I s-a dus, în schimb, mâncare în cameră: pâine, pâine prăjită şi carne rece. Nu am văzut niciodată un om atât de distrus de alcool. E trist, arăta ca un bătrânel", au spus cei de la hotel, conform presei engleze.

Episodul s-a petrecut la centrul Spa al hotelului Champneys Forest Mere, acolo unde el se cazase pentru a petrece Crăciunul. La ora cinci dimineaţa a fost găsit inconştient, tremurând şi plin de sânge, după ce s-a tăiat la picior într-o sticlă de whisky.

Fostul fotbalist, ajuns acum la 47 de ani, e dependent de alcool şi droguri şi a fost de mai multe ori internat în clinici specializate. În ultima perioadă părea că-şi revenise, nu mai bea deloc şi avea un show în care-şi povestea viaţa.

Mai multe