„Generalul” Lucescu, încă doi ani la Salonic

27 august 2018 14:46   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Înaintea meciului decisiv de miercuri cu Benfica Lisabona din play-off-ul Ligii Campionilor, Răzvan Lucescu a primit un „cadou” de la şefii lui PAOK.

Mai exact, patronul Ivan Savvidis l-a recompensat pe Lucescu junior pentru rezultatele excelente din ultimul an. "FC PAOK anunţă prelungirea contractului lui Răzvan Lucescu până pe 30 iunie 2020. Antrenorul echipei a semnat noul contract în cadrul unei întâlniri cu preşedintele Ivan Savvidis. Răzvan Lucescu a condus echipa în 47 de meciuri şi are 37 de victorii, 6 egaluri şi 4 înfrângeri. Îi dorim şi mai mult succes şi multe titluri în următorii ani!", a anunţat clubul pe site-ul oficial, postând o fotografie sugestivă, în care apareşi cuvântul măgulitor “Generalul”.

Într-adevăr, cu Lucescu junior la cârmă, PAOK  a fost extrem de aproape de titlu în sezonul trecut (a pierdut la “masa verde” meciurile decisive) şi a câştigat Cupa Greciei. Apoi, în această vară, PAOK Salonic a făcut senzaţie în preliminariile Ligii Campionilor, eliminând două echipe mai bine cotate, Basel şi Spartak Moscova. Mai mult, după 1-1 în turul din deplasare cu Benfica, formaţia lui Lucescu e la un pas de grupele celei mai importante competiţii continentale. Returul dintre PAOK şi Benfica se joacă miercuri, de la ora 22.00, în infernul de pe arena “Toumba” din Salonic.

Mai multe