George Pușcaș a încheiat sezonul cu un nou gol

23 iulie 2020 13:33   Fotbal intern
Ultima actualizare:

George Pușcaș a încheiat cu gol primul sezon jucat în Anglia. Titular la Reading, în liga secundă, el a marcat, din penalty, unica reușită a formației sale în înfrângere suferită acasă, 1-4, cu Swansea.

Cu această reușită el a ajuns la al 14-lea gol înscris pentru echipa britanică în acest sezon, 12 dintre ele fiind marcate în campionat. Per total, el a fost al doilea marcator al grupării în toate competițiile, la trei goluri în sptatele colegului său din linia de atac, Meite. De 30 de ori titular și cu 38 de apariții în Championship din 46 posibile, Pușcaș a fost un om de bază al grupării care a ratat cu brio obiectivul revenirii în prima ligă, terminând sezonul pe locul 14 din 24 de formații. Iar cele 14 goluri marcate în anul de debut în liga secundă engleză îl recomandă ca un vârf de mare viitor, care în doi – trei ani ar putea face pasul spre o echipă din Premier League.

Miercuri și un alt international român, Ianis Hagi, și-a înscris numele pe lista marcatorilor. Titular la Glasgow Rangers, el a marcat în minutul 10 al amicalului câștigat cu scorul de 4-0 în fața lui Motherwell. Înlocuit în minutul 59, el a ajuns la trei goluri în ultimele 10 zile, după ce a înscris de două ori și în meciul de pregătire cu Lyon.

Mai multe