George Puşcaş, eroul lui Palermo în Serie B. Radu a luat 5 goluri de la Inter în Serie A

4 noiembrie 2018 18:18   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Atacantul român a marcat golul victoriei formației siciliene în minutul 90 al partidei cu Cosenza, cel care a făcut până la urmă diferenţa.

Intrat pe teren în minutul 76 al partidei cu Cosenza, în locul lui Stefano Moreo, atacantul a animat jocul ofensiv al lui Palermo. Și după ce Salvi a deschis scorul (1-0, min. 77), iar Baclet a egalat (min. 79), Pușcaș a marcat golul victoriei atunci când meciul intra în prelungiri (min. 90). Este a doua reușită a românului în această ediție, prima producându-se în 21 octombrie, la meciul cu Lecce. Și atunci el a intrat pe final, iar golul său a adus victoria (2-1) lui Palermo. 

Elogiat de ziarele din Italia, declarat chiar omul meciului de către ”Gazzetta dello Sport”, George Pușcaș a avut o contribuție decisivă la menținerea grupării din Sicilia pe locul 1 în Serie B. Palermo are 21 de puncte din 30 posibile, fiind urmată de Pescara, care a strâns 19, tot din zece partide, și care evoluează astăzi, acasă, contra lui Lecce. Pușcaș a fost dorit și la FCSB, care ar fi oferit 3 milioane de euro pentru a-l legitima, însă gruparea bucureșteană s-a lovit de refuzul fotbalistului.Tot în Italia, dar într-un meci contând pentru prima ligă (Serie A), portarul Andrei Radu, coleg al lui Pușcaș la România U21, n-a putut împiedica înfrângerea formației sale, Genoa, pe terenul lui Inter Milano (0-5). 

Mai multe