Gestul care-l va scoate pe Latovlevici din naţională

7 august 2013 16:24   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Nu era în graţiile selecţionerului Victor Piţurcă, dar după returul cu Dinamo Tbilisi îşi ia adio de la echipa naţională. Iasmin Latovlevici, jucătorul responsabil cu „regiile" după golurile steliste, a „comis-o" din nou, gestul pe care l-a făcut după deschiderea scorului -unul care poate fi interpretat ca fiind obscen - îl va ţine, cu siguranţă, departe de „tricolori".

Steliştii găsesc metode aparte să se bucure după goluri. Cel care gândeşte momentele în care sărbătoresc reuşitele este fundaşul stânga Iasmin Latovlevici. Fotbalistul a pus în scenă mai multe idei năstruşnice (a imitat un lunetist, a dansat cu Pintilii, l-a provocat la un meci de box, a făcut pe cârmaciul ), însă acestea l-au costat mult. Cât de scump? Prezenţa la naţională, pentru că selecţionerul Victor Piţurcă a dezvăluit că astfel de gesturi nu sunt deloc pe placul lui, iar consecinţa a fost una singură: Latovlevici nu s-a aflat printre „tricolori", deşi naţionala ducea lipsă de fundaş stânga.

„L-am văzut că el nu e concentrat 100% la meciuri. Au contat foarte mult anumite gesturi pe care le-a făcut, modul cum s-a bucurat când a dat gol... Am văzut că face pe boxerul după goluri sau alte faze de genul ăsta. Mie nu-mi plac lucrurile astea. Nu poţi să faci pe clovnul. Sunt faze de liga a cincea. Asta a contat foarte mult. Trebuie seriozitate în tot ceea ce faci pe teren", a spus Piţurcă pentru DolceSport.

Latovlevici a continuat cu evoluţiile bune, dar şi cu manifestările de bucurie de după goluri. Reuşita din returul cu Dinamo Tbilisi, scor 1-1, a fost sărbătorită de stelist printr-un gest obscen, adresat - spun toţi- fix selecţionerului. Culmea, şi arbitrul de rezervă s-a interesat asupra semnului făcut de Latovlevici, însă managerul Mihai Stoica l-a asigurat că n-a fost nimic indecent în mesajul jucătorului său. Imaginile arată însă cu totul altceva...Iasmin a dus mâna la gură imitând gestul care în mahala înseamnă sex oral.

30 septembrie 2012. Petrolul – Steaua, 1-2- A marcat un gol şi s-a prefăcut că trage cu o puşcă cu lunetă spre tribune

21 februarie 2013. Steaua – Ajax, 2-0- Fundaşul a marcat un gol şi a ales să se bucure mimând că şi-a pus ochelari

10 martie 2013. Ceahlăul - Steaua, 3-4- Latovlevici a „incins” o partidă de box cu Pintilii, autorul celui de-al treilea gol

10 martie 2013. Ceahlăul - Steaua, 3-4- Primul gol al partideia fost sărbătorit printr-o „plimbare cu barca”

28 mai 2013. Steaua - FC Braşov, 4-0- După primul gol, Latovlevici l-a invitat la dans pe colegul său, Pintilii

Mai multe