Gică Hagi a jucat fotbal de ziua lui

6 februarie 2015 0:40   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Evenimentul zilei de ieri a fost de departe aniversarea unei cifre rotunde a lui Gheorghe Hagi, în ciuda multitudinii de lucruri întâmplate în sportul românesc.

Pe „Rege”, această zi l-a prins ca de multe alte ori în carieră, adică în cantonament. Departe de ţară, în Antalya, Hagi a primit prin toate canalele de comunicare posibile urările cele mai sincere de la suporteri, familie, prieteni, vedete şi foşti sau actuali colegi.

Steliştii i-au făcut un tricou personalizat, elevii lui de la Viitorul au înregistrat un mesaj video în grup, iar fanii care au avut norocul să-l întâlnească măcar o dată în viaţă au împânzit Facebook-ul cu pozele cu el. Lumea s-a întrebat însă cum a sărbătorit Hagi împlinirea unei jumătăţi de secol. Ei bine, răspunsul a venit de la angajaţii săi de la Academie, care l-au dat de gol.

Cel mai bun fotbalist român al tuturor timpurilor a fost surprins incognito fâcând ce ştie el mai bine, adică jucând fotbal. Aseară, după antrenamente, Hagi a suflat în cele 50 de lumânări de pe tortul pregătit de club, a băut un pahar cu şampanie şi a sunat stingerea. Azi începe o nouă zi din restul vieţii lui. De „Rege”.

Mai multe