Gică Hagi a refuzat 4 milioane de euro

18 decembrie 2015 21:12   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Sezonul extraordinar pe care îl are la comanda propriului său club l-a transformat pe antrenorul Gheorghe Hagi într-o adevărată ţintă în estul Europei. Ultima ofertă primită este de-a dreptul fabuloasă, doar că „Regele” a declinat-o.

Rubin Kazan este un club de mare tradiţie în Rusia şi cu un potenţial financiar uriaş. Sezonul trecut a încheiat pe locul cinci, dar a prins grupele Ligii Europa din cauza descalificării celor de la Dinamo Moscova. Sub comanda lui Rinat Bilyaletdinov şi a lui Valery Chaly, cel care a asigurat interimatul după demiterea primului, n-a rupt însă gura târgului.

A părăsit cupele europene încheind grupa sub Liverpool şi Sion, iar în campionat e pe locul nouă, mai aproape de retrogradare, decât de locurile fruntaşe. Astfel, şefii clubului din Tatarstan s-au gândit că Gheorghe Hagi le poate revitaliza echipa şi i-au făcut zilele trecute o ofertă de nerefuzat: 4 milioane de euro pe sezon, plus bonusuri de performanţă.

Acesta şi-a analizat însă opţiunile şi a hotărât contrariul. „A fost o ofertă foarte bună, dar nu plec de lângă echipă şi le-am comunicat asta jucătorilor. Am început împreună şi rămânem aşa, deocamdată. Jucătorilor le dau drumul, mie nu! Vom vedea în vară”, a spus Hagi, care speră să nu regrete această decizie.

Mai multe