Gică Popescu a văzut de pe stadion minunea de la Barcelona. Reacţia "Baciului"

9 martie 2017 11:15   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Fostul mare internaţional Gică Popescu a urmărit de la faţa locului, de pe stadionul "Camp Nou", memorabila răsturnare de scor reuşită de Barcelona în faţa celor de la PSG (6-1 de la 0-4), în returul optimilor de finală ale Ligii Campionilor. Fan declarat al catalanilor, echipă pentru care a evoluat în perioada 1995-1997, "Baciul" s-a declarat încântat de ceea ce a văzut.

"Meciul din această seară a fost antologic. PSG a venit să facă un meci defensiv, să conserve rezultatul,dar Barcelona a avut şansa să marcheze rapid. Lumea a crezut din primul minut în calificare, e un spirit incredibil aici. În momentul în care toți cred asta, e greu să nu reuşeşti. A fost incredibil, rar se poate vedea la un asemenea nivel o echipă care să revină de la 0-4. Dar dacă o echipă poate, atunci ea e Barcelona", a mărturisit Gică Popescu.

Înscrie-te în StarManager, fă-ți echipă și antrenează stelele fotbalului european din Liga Campionilor. Poți câștiga premii de etapă sau unul din marile premii puse în joc la finalul competiției!

Mai multe