Gică Popescu de luni poate fi un om liber!

1 octombrie 2015 16:26   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Gică Popescu va afla luni dacă va părăsi penitenciarul. Cei de la Judecătoria sectorului 4 vor analiza cererea de eliberare condiţionată a fostului căpitan al naţionalei, el executând la Penitenciarul Jilava o pedeapsă de trei ani, o lună şi zece zile, primită în "Dosarul Transferurilor". Dacă decizia va fi favorabilă, iar procurorii nu vor face apel, el va fi eliberat imediat.

O comisie de la Penitenciarul Jilava a propus săptămâna trecută eliberarea condiţionată a "Baciului" acesta îndeplinind condiţiile. S-a ţinut cont că el a executat jumătate din pedeapsă, 580 de zile până astăzi, din 1137, a muncit şi a scris mai multe cărţi. Comportamentul bun i-a adus până acum mai multe zile de permisie.

La data de 4 martie 2014, Curtea de Apel Bucureşti l-a condamnat pe Popescu în "Dosarul Transferurilor" la trei ani, o lună şi zece zile de închisoare cu executare, pentru evaziune fiscală şi spălare de bani. "Baciul" a fost acuzat că nu a declarat anumite sume de bani după transferurile lui Lucian Sânmărtean (de la Gloria Bistriţa la Panathinaikos) şi Florin Bratu (de la Rapid la Galatasaray).

Mai multe