Gică Popescu, petrecere cu «Generaţia de Aur» la închisoare

9 octombrie 2014 23:38   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Gică Popescu se află încarcerat la penitenciarul Rahova, având de executat o pedeapsă de trei ani, o lună şi zece zile. Coechipierii din “Generaţia de Aur” susţin că el are un moral bun, face sport şi s-a apucat de scris.

Ex-căpitanul echipei naţionale şi al Barcelonei a petrecut pentru prima dată o zi de naştere în spatele gratiilor. Ajuns la 47 de ani, „Baciu” nu a fost uitat de foştii săi colegi şi chiar a avut o mare surpriză. Ieri dimineaţă, „lotul” Hagi, Stelea, Prodan, Adi Ilie, Gâlcă, Dumitrescu, Balint şi Chivu i-a făcut o vizită.

„A fost emoţionantă întâlnirea. M-am bucurat că am putut să-i facem o surpriză de ziua sa, mai ales că noi mereu petreceam la această dată fiindcă evenimentul ne prindea în cantonamentul echipei naţionale”, a spus Gabi Balint.

Apoi, a continuat: „Gică stă foarte bine cu moralul, arată bine fiindcă munceşte, face sport. S-a apucat şi de scris... Chiar glumeam, că am fost opt la el, cu el nouă, şi ne mai trebuiau doar doi să facem o echipă. Dan Petrescu a vrut să vină şi el, dar nu a putut”.

Întâlnirea a durat o oră şi dacă până acum discuţiile erau purtate printr-un geam despărţitor, acum foştii colegi au depănat amintiri într-o sală a Penitenciarului Rahova.

Va fi liber în 2017

Gică Popescu, alături de şapte personaje din lumea fotbalului, a fost condamnat în „Dosarul Transferurilor”. În martie, Popescu a primit trei ani, o lună şi zece zile de închisoare cu executare şi ar putea fi eliberat în 2017 sau mai devreme.

Mai multe