Gigi BecaIi: ”Dacă apar în public o să fac grăire de rău”

17 decembrie 2020 16:23   Fotbal intern
Ultima actualizare:

După patru luni de tăcere, patronul FCSB, Gigi Becali, a acordat primul interviu. Nu unei publicații sportive, ci uneia creștine. În el, a explicat de ce nu mai face declarații în public sau de ce consideră perioada petrecută la închisoare o binecuvântare.

Gigi Becali, patronul FCSB, a explicat într-un interviu acordat site-ului lumeacredintei.com de ce nu mai dă declarații la posturile de televiziune. ”Postul nu e doar legat de mâncare. Postul cere să ne înfrânăm de la toate. Adică, să nu-ți mai dai drumul nici la gură. De ce crezi că eu nu mai vreau să apar în public… Pentru că dacă o să ies, o să fac grăire de rău, cad în slavă deșartă, trufie, mândrie”, a declarat el.

Omul de afaceri a mai spus că se bucură că a făcut pușcărie, pentru că prin perioada petrecută în închisoare și-a putut arăta dragostea față de Dumnezeu, suportând toate caznele. ”La pușcărie aveam o icoană cu Hristos răstignit pentru care am multă evlavie. Și am pus-o jos și am îngenuncheat și am zis: Doamne îți mulțumesc că m-ai adus în pușcărie. Pentru că mă iubești atât de mult încât vrei să mă mântuiești cu forța! Nu am cârtit”, a declarat Becali. El a uitat totuși să menționeze și câte cereri de grațiere a făcut în acea perioadă, spunând că nu suportă regimul de detenție, sau câte cărți ”a scris” pentru a fi eliberat mai repede.

Mai multe