Gigi Becali a anunţat trei transferuri importante la Steaua. Vezi ce jucător şi-a scos de la inimă pentru că a plecat gratis!

12 mai 2014 15:22   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Gigi Becali a ieşit din închisoare pentru 24 de ore şi a încercat parcă să recupereze timpul cât a stat nevorbit. A făcut conferinţă de presă în faţa Penitenciarului şi chiar la un cimitir şi n-a ratat niciun subiect. Deşi cazul său penal l-a preocupat cel mai tare, acesta a atins în cele din urmă şi fotbalul, iar părerile sale au fost cel puţin surprinzătoare.

"Steaua nu mă interesează emoţional, îmi stăpînesc sentimentele. Vreau doar să producă bani. Spiritul mi-a fost omorît, iar acum o să fac doar pentru sufletul meu. Mă interesează banii.

Astăzi o să mă văd cu Laurenţiu, dar şi cu 4-5 jucători pe care îi iubesc, Pintilii, Gardoş, Tănase şi Chipciu. Cu Tătăruşanu nu o să mă văd şi nu-l mai iubesc, el pleacă de la Steaua.

Hai să vă mai spun ceva, vor veni 3 fotbalişti de valoare la Steaua în această vară", a spus Becali la conferinţa de presă de peste 40 de minute de la cimitir.

Mai multe