Gigi Becali dă vina pe medicul echipei Dinamo pentru moartea lui Ekeng

7 mai 2016 19:28   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Gigi Becali se numără printre cei care au vorbit despre moartea jucătorului Patrick Ekeng și crede că este imposibil ca acesta să nu fi avut o boală care i-a pus viața în pericol. Becali îl consideră vinovat de moartea lui Ekeng pe medicul echipei Dinamo.

Conform RomaniaTv.ro, Gigi Becali are o ipoteză tranșantă cu privire la moartea fulgerătoare a tânărului jucător. „Băiatul acesta a avut cu siguranță o boală. Un fotbalist care are o boală care îi poate pune în pericol viața nu are voie să facă sport de performanță. El zice că dă o declarație pe propria răspundere, dar nu ar trebui să se poată. Doctorul cu care a făcut vizita medicală și care i-a dat aviz că poate juca este vinovat. Și dacă el zicea că vrea să joace pe propria răspundere, nu ar trebui să i se permită. Aici e vorba de viață și de moarte și afectează emoțional mii de oameni, pentru că se dă la televior. Asta este opinia mea”, a declarat Gigi Becali pentru Antena 3.

Deja a apărut o serie de teorii în jurul morții lui Patrick Ekeng, majoritatea scoțând în evidență faptul că jucătorul nu a primit ajutorul corespunzător și la timp.

Mai multe