Gigi Becali: "Doar Dumnezeu ne mai califică". Vezi pe cine a criticat patronul Stelei după jocul cu Ajax şi pe cine a lăudat!

15 februarie 2013 11:13   Fotbal intern
Ultima actualizare:

"Se observă că n-avem meciuri în picioare. Ajax a avut o posesie bună şi s-a văzut că are jucători tehnici. Asta e, sperăm la o minune în retur. Am mai reuşit una, acum 8 ani, cu Valencia, poate se mai întâmplă o dată. Nu contează că nu vor juca Bourceanu şi Pintilii pentru că de acum încolo, numai Dumnezeu ne mai califică. Adi Popa a fost senzaţie, demenţial, cel mai bun de pe teren, nu numai de la Steaua! Păi, fundaşul lor stânga, după meci, cred că a ajuns la spital, era ameţit total, l-a distrus! Nu-mi dau seama de ce a fost scos, poate că obosise", a afirmat patronul.

Acesta şi-a îndreptat apoi atenţia către cei care nu s-au ridicat la nivelul aşteptărilor lui. "E regretabil că n-am înscris. Puteam să o facem, însă Rocha, în loc să şuteze, a stat să treacă trenul! Nu l-aţi văzut? Parcă şi-a rupt piciorul! Bine, nici Nikolici n-a fost mai bun. N-a venit cu adversarul la primul gol. Eu ştiu că atacantul trebuie să coboare cu fundaşul advers. Ce să facă şi Chiricheş? A încercat să-l acopere, nu el e de vină. A zis Reghe că a fost eroarea lui Chiricheş? Atunci aşa a fost! Să vedem dacă mai pleacă, acum cu greşeala asta de la gol. Când un club dă pe tine 13,14 sau 15 milioane de euro se uită la fiecare detaliu. Inclusiv la o fază cum a fost cea de la primul gol cu Ajax. O să vedem dacă mai fac ofertă şi cît de mare va fi", a spus Becali

Acesta n-a mai fost însă în forma de altădată şi spune că scandalul cu sechestrarea în care a fost condamnat la închisoare cu suspendare l-a înmuiat. "Într-un fel e mai bine aşa, stau şi eu mai liniştit săptămîna asta, că şi aşa am fost stresat. Nu prea m-a interesat acest meci, am fost pe stadion ca un simplu suporter, n-am trăit partida la intensitate maximă, aşa cum se întîmpla înainte", a afirmat acesta.

Mai multe