Gigi Becali: ”Fac ceva pe contractul cu Edi Iordănescu”

10 noiembrie 2021 22:42   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Patronul FCSB, Gigi Becali, e decis să scape de antrenorul Edi Iordănescu. El a spus că nu-l interesează ce contract are cu tehnicianul, pentru că echipa lui nu joacă nimic. De asemenea, a dezvăluit că Iordănescu nu l-a vrut la echipă pe Budescu.

“Eu nu am atacat pe nimeni, eu am fost întrebat şi mi-am spus pe faţă nemulţumirea. Am spus că am câştigat şapte meciuri de la Dumnezeu, am spus că CFR joacă mai bine. N-am spus că sunt nemulţumit de Edi. Nemulţumirea a venit de la faptul că l-a schimbat pe Budescu în minutul 67, că eu îl schimbam la pauză. Eu l-am vrut pe Budescu, Edi nici nu l-a vrut, că a zis că o să aibă probleme, că nu ştiu ce. Eu îl ştiam, dar n-am crezut niciodată că poate să dea şapte exterioare. Nu ştiu eu de sistem, dar nu stăm după Budescu. Pe mine mă interesează să joace echipa”, a spus Becali la Digi Sport.

El a subliniat că Iordănescu încă are “scuze”. “Încă mai am încredere în Edi, pentru ceea ce s-a întâmplat, incidentele, covid.. Mai are încă scuze. Dar dacă joacă echipa aşa, la revedere. Nu s-a născut naşul încă pentru Becali”, a mai spus patronul.

După cum informează news.ro, în momentul în care i s-a spus că în contractul antrenorului există o clauză conform căreia nu îl poate critica public pe tehnician, ci doar echipa, Becali a reacţionat: “Da. Şi ce, credeţi că ţine de contract, de clauze?”. Întrebat: “Contractele nu sunt făcute ca să fie respectate?”, Gigi Becali a răspuns: “Fac ceva pe contract. Îmi închide mie gura un contract? Repet, mai am încă încredere în el. Nu am? Mă interesează pe mine contractul? Nici nu l-am citit. Dacă n-am încredere în el plătesc jumătate de milion şi cu asta basta. Ce să fac? Dar încă mai am încredere în el”.

După şapte victorii la rând, FCSB a remizat, duminică seară, în deplasare, scor 0-0, cu FC Voluntari, în Liga 1.

Mai multe