Gigi Becali, fotbalul feminin și... Satan

20 decembrie 2018 14:40   Fotbal intern
Ultima actualizare:

În contextul în care UEFA a anunțat că va crește cu 50% contribuția financiară pentru dezvoltarea fotbalului jucat de femei, Gigi Becali a avut o reacție contrară. Mai precis, s-a declarat un oponent al implicării reprezentantelor sexului frumos în acest sport.

Întrebat la ProX ce va face dacă forul european îl va obliga să înfiinţeze o echipă de fotbal feminin la FCSB, Becali a răspuns: "Mă retrag din fotbal! Cum adică? Faci lucruri împotriva lui Dumnezeu? Mai fac şi eu păcatele mele, unele lucruri, de idolatrie, mai am... Dar lucru nefiresc nu fac! Asta-i aliniere la ideile lui Satan. Femeile pot juca handbal, baschet, dar cum să joace femeia fotbal? Ce e aia să joace femeia fotbal? Ea nu e făcută, în plus de asta, mădularele ei nu sunt făcute pentru fotbal, ţâţe, altele şi altele... Nu mă mai face să vorbsc prostii! Femeia a fost făcută de Dumnezeu din bărbat şi pentru bărbat. Ea a fost făcută frumoasă, formele ei te atrag, ea a fost făcută să fie atras bărbatul de ea. Atunci noi batjocorim formele femeii, pe care le-a făcut Dumnezeu ca să-l atragă pe bărbat. Noi o schimonosim pe femeie dacă o punem să joace fotbal. Ca şi cum o pui pe femeie să facă box. Iar o schimonosim pe femeie. Handbalul e frumos, baschetul e frumos, voleiul e frumos. numai că fotbalul şi boxul o schimonosesc pe femeie".

În acest moment, în Europa există 21 de milioane de femei care practică fotbalul în mod organizat. Cam cât populația României la începutul anilor 90.

Mai multe