Gigi Becali îşi face singur brăţări cu bile

30 decembrie 2016 20:01   Fotbal intern
Ultima actualizare:

A făcut, din nou, furori în Poiana Braşov! Gigi Becali a ajuns ieri la munte împreună cu soţia şicu cele trei fete şi a fost atracţia principală pe pârtiile înzăpezite. Cu haină de blană maro şi căciulă asortată, tot de blană, Becali şi-a respectat programul pe care l-a stabilit, adică să se plimbe cam două ore pe zi în aer liber.

Asta până de Revelion, când va petrece la un hotel de lux alături de familie. De cum a ieşit ieri la plimbare prin Poiana Braşov, turiştii l-au şi “asaltat”: ba l-au luat la întrebări, ba au vrut să-şi facă poze cu el, ca amintire din vacanţă. Întrebat cum se distrează, Becali a fost foarte franc: “Ce distracţie? Biserica şi munca sunt distracţia mea!Aia îmi place mie!Eu vorbesc cu El pentru că fac continuu rugăciuni”, a spus şeful de la Steaua. Mulţi au fost miraţi să vadă la mâna lui Becali o brăţară simplă, din biluţe albe, asemănătoare cu cele care se pot cumpăra de la biserici şi mănăstiri. Culmea, Becali a dezvăluit că sunt făcute chiar de el însuşi.

“Ce am în mână? Asta este o brăţară făcută de mâna mea. Mi-am luat mărgele şi pentru fiecare bilă spun: Iisuse Cristoase, miluieşte-mă!. Iar când vorbesc cu voi, îmi fac şi rugăciunea în gând. Doamne ajută şi să le dea Dumnezeu românilor mai mult untdelemn şi mai mult vin!”, a conchis Gigi, în stilu-i caracteristic.

Mai multe