Gigi Becali: ”Jucătorii mei nu sunt sclavi!”

27 august 2018 11:13   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Chestionat asupra fotbaliștilor care vor pleca de la FCSB, sub formă de împrumut, Gigi Becali a răspuns sec la DigiSport: ”Jucătorii mei nu sunt sclavi!”. Finanțatorul vicecampioanei a adăugat că nu obligă pe nimeni să plece sau să rămână.

Becali s-a referit la toți fotbaliștii despre care s-a spus că ar fi pe picior de plecare de la FCSB: “I-am spus lui Andone... O să-ţi dau un mijlocaş central. Nu i-am spus că i-l dau pe Qaka. Cum să-l dau pe Qaka după ce a jucat în seara asta? Benzar a fost tot timpul… Eu nu oblig jucătorul. Mie îmi place, dar cât să joace? Benzar cu siguranţă că va fi fotbalist, dar e bine pentru el să joace. Eu îl dau să joace, are 20 de ani. Noi le spunem doar dacă vor să plece. Jucătorii mei nu sunt sclavi”, a afirmat Becali la Digi Sport.

FCSB a câștigat (4-1) duminică seara, la Ovidiu, meciul cu Viitorul. Joi, formația bucureșteană va întâlni pe Arena Națională pe Rapid Viena. Pentru a se califica în grupele Ligii Europa FCSB e obligată să câștige fie cu 2-0, fie la o diferență de cel puțin trei goluri (4-1, 5-2, 6-3 șamd). La 3-1 se vor juca prelungiri, acesta fiind rezultatul cu care s-au impus austriecii în tur. 

Mai multe