Gigi Becali moare de oftică! "Ştiţi cât de greu mi-e?"

19 august 2015 13:03   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Gigi Becali a vorbit despre eventuale transferuri pe care Steaua le-ar putea face şi a lăsat să se înţeleagă că acestea depind de rezultatul pe care formaţia roş-albastră îl va avea în dubla cu Rosenborg. Finanţatorul Stelei şi-a exprimat şi dezamăgirea pentru faptul că îi plăteşte "20.000 pe lună lui Tade" în condiţiile în care el consideră că atacantul nu merită aceşti bani.

Referindu-se la transferuri, Becali a lăsat să se înţeleagă că va face achiziţii de jucători în funcţie de rezultatul pe care Steaua îl va înregistra, joi, cu Rosenborg, în prima manşă a play-off-ului Ligii Europa. "Stai să vedem şi noi joi ce se întâmplă, stai să vedem, că aici sunt mai mulţi factori...", a spus patronul Stelei la Digisport.

Becali l-a criticat din nou pe atacantul Gregory Tade: "Ştiţi cât de greu mi-e şi cât de oftică mi-e că-i dau vreo 20.000 pe lună lui Tade? Mă costă 35.000 pe lună Tade. Dar are Mirel încredere în el. Mirel mi-a spus aşa: «Naşule, nu te pricepi la fotbal. Ăsta creează spaţii pentru ceilalţi.» Să dea Dumnezeu să mă înşel!".

Mai multe