Gigi Becali s-a săturat şi de finul Rădoi

16 august 2015 21:08   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Steaua nu câştigase nici un meci pe teren propriu în acest sezon, iar confruntarea cu ASA Târgu-Mureş părea cel mai bun moment, mai ales că erau şi ceva poliţe de plătit încă de anul trecut. A ieşit însă tot prost (scor 1-1) pentru roş-albaştri şi haosul e de acum o certitudine la club.

Gigi Becali, cel care a pozat sau chiar a fost răbdător până acum, şi-a pierdut echilibrul după un nou eşec şi nu s-a abţinut de le nici o critică. Dacă Tade şi Cojocaru sunt deja victime preferate ale patronului, total surprinzătoare a fost atitudinea faţă de antrenorul Mirel Rădoi, pe care l-a apărat şi susţinut necondiţionat. Becali n-a mai ţinut cont de relaţia de rudenie, de împrumuturile grase luate de la fostul fotbalist pe când acesta era la arabi şi nici de milionul de euro pe care Rădoi i l-a adus în plasă în momentul când naşul său a fost arestat. Latifundiarul s-a dezlănţuit şi a spus că tehnicianul e de vină pentru rezultatele echipei şi pentru că nu ştie să-şi motiveze jucătorii la pauză.

Puţin mai târziu, Becali a încercat să închidă porumbelul scăpat, dar nu-i mai crede nimeni dulcegăriile, nici măcar Rădoi. Acesta a declarat că se gândeşte să plece, şi nu neapărat după dubla cu Rosenborg. Ieri a fost convins cu greu să continue măcar până după turul play off-ului din Liga Europa, dar lucrurile sunt clare. Dacă Steaua nu începe să câştige, nimic nu-l va mai salva pe Rădoi, care va fi împins să demisioneze pentru ca Becali să cadă în picioare în faţa fanilor.

Mai multe