Gigi Becali se pregăteşte să spargă paharele de Revelion

30 decembrie 2015 7:40   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Au trecut doi ani de când Gigi Becali a uitat gustul pârtiei, al porcului pârlit şi al paharelor sparte. După gratii, latifundiarul din Pipera s-a consolat cu friptură de acasă şi cu rugăciune.

Se anunţă chef de chef în Poiana Braşov, acolo unde Gigi Becali îşi petrece sărbătorile de iarnă cu familia. S-a dat pe derdeluş, a tăiat porcul şi a gustat cu poftă din şoriciul proaspăt pârlit de săteni.

Apropiații ne-au mărturisit că Becali a vizitat stâna din Poiană, acolo unde se face cea mai bună brânză de burduf. S-au dus vremurile însă, în care Becali arunca cu banii în stânga şi în dreapta. Cine l-a colindat a primit doar „Hai, să trăieşti tată şi la mulţi ani”.

Îmbracat cu un cojoc şi geacă din blană, Becali s-a plimbat prin staţiune unde a primit numai cuvinte de laudă de la steliştii aflaţi în vacanţă.

Şi, ca în vremurile bune, în noaptea dintre ani, Gigi Becali are un ritual: sparge paharele să alunge ghinionul. Mai mult, latifundiarul a închiriat un sfert dintr-un hotel luxos şi aşteaptă cu nerăbdare petrecerea ca să uite de chinul prin care a trecut timp de doi ani.

Mai multe