Gigi Becali spune că Mourinho a venit pentru Dennis Man

6 iunie 2018 15:10   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Patronul FCSB, Gigi Becali, are o explicaţie a prezenţei lui Jose Mourinho în loja stadionului din Ploieşti, la amicalul România – Finlanda.

El spune că tehnicianul portughez a venit să-l vadă la lucru pe Dennis Man, de care s-a interesat clubul pe care-l pregăteşte, Manchester United. „Nu am vorbit cu Giovani, dar eu ştiu că Manchester acum vreo două luni s-a interesat de Man şi am cerut 30 de milioane de euro. Dat de ce a venit Mourinho nu am vorbit încă, dar eu cred că pentru Man a venit, din moment ce acum două luni au cerut o ofertă pentru el şi le-am spus 30 de milioane. Aşa am cerut eu. Atunci când nu e ceva de vânzare, cer foarte mult, ca să spun un preţ. Pentru că eu vreau să iau mult mai mulţi bani decât 30 de milioane. Pentru că nu vreau să-l dau cu 3, cu 5, cu 10, cer 30, ca să-i fac preţul, iar dacă sare peste doi ani să pot să iau 60 sau poate chiar 100. Aşa lucrez eu”, a declarat Becali, la ProX.

În ceea ce-l priveşte, Mourinho a declarat că este în vacanţă şi că a profitat de această partidă ca să poată urmări un meci internaţional de fotbal.

Mai multe