Gigi Becali: "Şumudică vine în trei secunde!"

27 aprilie 2017 10:55   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Antrenorul Marius Şumudică a anunţat că va pleca de la Astra şi va analiza orice ofertă, inclusiv de la FCSB. Totuşi, finanţatorul din Ghencea, Gigi Becali, a declarat că varianta ca "Şumi" să vină pe banca roş-albastră e exclusă.

"Nu există aşa ceva, niciodată! De unde până unde? Nu va antrena niciodata la Steaua. Ce să-i spun? Ca n-o să antreneze niciodată la Steaua? O să-i dau un telefon şi-o să-i zic: Bă, tu niciodată n-o să fii la Steaua, vreţi asa? Sa nu credeţi minciunile. Am spus de atâtea ori că n-o să antreneze niciodată în viaţa lui Steaua! N-are cum! Reghecampf mai are un an contract. Şumudică e antrenor, ce să zica? Să spună că nu vrea să antreneze Steaua? Orice antrenor din România vrea la Steaua. Să mă sunaţi la anul, cand i se încheie contractul. Nu mă sunaţi nici atunci! Şumudică n-are cum să vină la Steaua.Valoare are, a facut lucruri extraordinare. Dar pentru gesturile pe care le-a facut de-a lungul timpului, n-are cum să vină la Steaua. Problema nu sunt eu. Eu sunt prieten cu el, îmi place de el. Ar trebui să-l accepte suporterii, nu fac împotriva suporterilor. Nu pot să fac împotriva lor niciodată! In 3 secunde vine, da!", a declarat Becali pentru ProTV.

Înscrie-te în StarManager, fă-ți echipă și antrenează stelele fotbalului european din Liga Campionilor. Poți câștiga premii de etapă sau unul din marile premii puse în joc la finalul competiției!

Mai multe