Gigi Becali, supărat pe toată lumea după eșecul cu Astra

6 august 2019 17:50   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Înfrângerea în fața Astrei, scor 2-1, a aruncat FCSB pe cel mai slab loc ocupat vreodată după patru etape: 9. La finalul partidei, dar și ieri dimineață, patronul echipei, Gigi Becali, era supărat pe toată lumea. Iată ce a spus despre subiectele ”fierbinți” la Digi Sport și Pro X, posturile sale ”de casă”.

Gigi Becali despre Bălașa: ”Eu l-am umilit, dar eu am dat telefon în minutul 20, după ce a greşit, dar trebuia să se încălzească Vînă. Poate de aia m-a şi pedepsit Dumnezeu, că l-am umilit pe om, dar am fost nervos atunci, asta e, ce să fac? Trebuie totuşi să dai exemple. Dar dacă nu dai exemple? Dacă faci aşa ceva, du-te, tată, şi lasă-ne! Erau ruşi în tribună care să-l vadă, că trebuia să-l vând, d-aia l-am şi băgat. Nu i-am tăiat capul, nu i-am tăiat mâinile, ia 15.000 de euro pe lună, nu-l plângeţi!”

Despre antrenorul Toni Conceicao: ”Nu mă pricep eu, mi-au spus alţii. Jucăm cu portughezii, că eu cred că o să jucăm, iar el cunoaşte echipa aia. Zic şi eu că o să trecem de Mlada. După aia m-am gândit că are şi o ambiţie să se răzbune pe CFR, cunoaşte şi echipa CFR-ului, că a antrenat-o şi asta e un avantaj. Nu mă bag, el face totul, nu mă mai bag”.

Despre planurile de viitor: ”Mă gândeam astăzi să plec în alt campionat, nu se poate aşa ceva! Mă gândeam să cumpăr o echipă în Anglia, îmi iau toţi jucătorii, mă duc acolo. Vreau să-mi salvez banii şi investiţia. Că am jucători de zeci de milioane, Man, Tănase, Coman, Moruţan, Oaidă, Vână, Tănase. Mă duc în Anglia, cumpăr o echipă de 25 de milioane, cumpăr o echipă, mă duc acolo şi joc fotbal”.

Despre arbitrul Zoltan Kovacs: ”Două 11 metri clare, fault la gol, ca să înţeleagă toată ţara românească odată şi federaţia, şi Vassaras. Ca să audă lumea! Până când aşa? Nu le e ruşine aşa, un pic? E munca la copiii ăştia, cum joacă, cum nu joacă, îi batjocoreşti, nu ţi-e ruşine, o mizerie de om! Ce greşeală? Fault clar în faţa a lui. Dacă nu l-a văzut, să stea acasă la el, pe acolo, prin Ungaria”

Mai multe