Gigi, îl vrei pe Nemec? Vorbeşte cu nevastă-sa, Zuzana!

9 iulie 2018 14:25   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Mai sunt 10 zile până la debutul în Liga 1 şi 16 până la startul în preliminariile Ligii Europa, iar vicecampioana pare să-şi calculeze din nou greşit paşii. A vândut la fel ca anul trecut tot ce avea mai bun fără să ia la timp înlocuitori pe măsură şi a intrat în criză. Iar acum mai are o problemă, consoarta celui mai dorit vârf.

FCSB a crezut că va plomba uşor plecarea lui Alibec şi posibila vânzare a lui Gnohere, doar că nu a fost realistă. Omrani l-a păcălit şi a semnat prelungirea contractului cu CFR deşi i-a dat constant impresia că va veni la Bucureşti. Rusescu nu se mai poate transfera nici el de la Osmanlispor pentru că turcii s-au răzgândit şi vor să-l mai ţină, iar din campionatul intern nimeni altcineva nu are faţă de FCSB. „FCSB nu-l mai vrea pe Omrani. Doar dacă era liber ne interesa. Acum 6 luni îl puteam lua pe 200.000 sau 300.000. Nu mă interesează pe bani. Dacă Dumnezeu n-a vrut să fie, n-a fost, ce să faci? Pe Rusescu nu-l lasă ăia să plece.

Chiar vor să-i prelungească înțelegerea. Am vrut să-l luăm definitiv, nu împrumut. Vrem un alt atacant, trebuie să aducem. MM mi-a spus că dacă rămâne Gnohere, ne descurcăm și fără. Dar dacă pleacă, trebuie să luăm neapărat. M-am lăsat pe mâna lor, nu avem ce să luăm din țară”, a confirmat problema latifundiarul din Pipera. Astfel, patronul roş-albaştrilor s-a întors la o mai veche febleţe a lui, slovacul Adam Nemec, dar transferul fostului dinamovist nu ţine de fotbalist, ci de noua sa soţie, Zuzana Kollarova. Şi e mult mai complicat decât pare. „Nemec s-a însurat, soția lui n-a vrut în România și în țări musulmane, ci la soare în Europa.

I-a făcut pe plac soției, așa a considerat el. O să-l atac iar dacă n-a semnat încă în Cipru. Ultima ofertă făcut a fost de 100.000 la semnătură și 20.000 pe lună. O s-o măresc”, a spus Becali despre atacantul care a ajuns la un acord cu anonimii de la FC Pafos, doar pentru a nu o supăra pe frumoasa Zuzana. Practic, dacă îl vrea cu tot dinadinsul pe Adam, Becali are trebui să ia legătura cu nevasta în vârstă de 24 de ani a acestuia, pe care doar vacanţele exotice par s-o înduplece. Şi aici e o altă problemă: patronul nu prea negociază cu femeile!

S-a împăcat cu Talpan pentru că e bisericos

Gigi Becali a avut un război în toată regula cu juristul CSA, Florin Talpan, artizanul problemelor în justiţie legate de identitatea Stelei. El l-a deposedat practic de nume şi l-a obligat să joace cu FCSB-ul pe piept, iar după ce a văzut că nu ţine cu ameninţările, patronul a trecut la linguşeli. „M-am împăcat cu Talpan. Vorbim, l-am şi sunat de vreo două-trei ori să glumesc cu el atunci când se bătea cu Rapid şi a terminat pe locul 2. E un om bun, cuminte, liniştit. Încearcă să-şi facă şi el datoria acolo. Mi-a zis că merge şi la biserică şi asta m-a impresionat. Sunt prieten cu el pentru lucrul ăsta”, a spus Becali.

Mai multe