Gigi şi Dragomir continuă porcăiala!

29 iunie 2011 17:23   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Patronul Stelei şi preşedintele LPF s-au certat ca la uşa cortului, după ce Gigi Becali l-a acuzat pe Dumitru Dragomir că i-a înşelat pe patronii de cluburi cu privire la comisionul plătit unei firme pentru intermedierea vânzării ultimelor 6 pachete din drepturile tv.

„L-am sunat pe Mitică şi i-am spus să nu întreacă măsura. Să ia 3%, dar nu 5%, că altfel îi fac plângere şi o să anulez Adunarea Generală ca fiind nestatutară. L-am sunat pe Badea de la Dinamo, dar nu mi-a răspuns. Deci e clar vorba despre o înţelegere. Pe Badea îl respectam foarte mult, dar pentru măgăria asta pe care o făcut-o, nu o să-l mai respect. E clar, Mitică vrea să «ciupească» două milioane de euro din banii cluburilor", a spus Becali.

„Trebuie să încep încă un război cu el, pentru că altfel nu se poate. Nimic din ce spune nu este adevărat. E vorba despre altceva, Becali bate câmpii. Liga are un comision legal de 6,5% din suma totală, pentru că ea e deţinătoarea exclusivă a drepturilor tv şi nu cluburile. Din aceşti bani, se va plăti şi comisionul către firma care ne-a intermediat vânzarea ultimelor pachete către RCS&RDS. Gigi mi-a jurat pe fetiţele lui că nu se mai ia de mine, dar acum mă jigneşte. El crede că la LPF se fură cum a furat el pământurile. Mi-a cerut şpagă prin telefon. L-am întrebat cum îşi permite aşa ceva. «Fac rating mult», mi-a spus. Acest om e paranoia, n-ai ce să faci. Eu ajut toate cluburile, dar nu se poate, umbla cu banii după Bistriţa, umbla cu «Valiza». E mită ce a făcut el la Cluj. O să mă duc la judecători să spun tot ce ştiu, l-am acoperit prea mult pe acest nemernic", a precizat şi Dragomir.

Mai multe