Giovani, de ce ţi-ai supărat fiica?

27 iulie 2011 15:48   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Giovanni Becali este topit după cele trei fete pe care le are şi le face, de obicei, toate poftele. Mezina, Laura, 11 ani, l-a prins pe fostul impresar într-o pasă mai proastă şi n-a reuşit să-l convingă zilele trecute să-i cumpere un căţel.

Giovanni Becali a ieşit la cumpărături în Mall Băneasa alături de fiicele sale, Andreea (21 de ani) şi Laura (11 ani). A lipsit Pamela, fata cea mare, care s-a căsătorit în urmă cu două săptămâni, iar acum este în vacanţă.

Omul de afaceri a intrat în magazinele din Mall, a cumpărat câteva articolele sport, apoi, la îndemnul Laurei, s-a postat în faţa unei vitrine unde erau animale de companie.

Fostul impresar a privit atent în vitrină căţeluşul

Cea mică a „tras" fără succes, însă, de tatăl ei, cerându-i să-i cumpere un căţel de care se îndrăgostise la prima vedere.

Giovani iese din magazin fără să cumpere nimic

Şi Andreea a încercat să-l convingă pe Giovanni să-l achiziţioneze pe patruped, dar omul de afaceri a rămas ferm pe poziţii şi a refuzat cu desăvârşire să ia căţelul. După mai multe „runde de negocieri", Laura a cedat şi a plecat, dezamăgită, de la magazinul cu pricina.

Fetele lui Giovani pleacă din mall dezamăgite

Citeşte şi:

Stella Becali, 20.000 € pe lună de la Giovani!

FOTO! Vezi imagini inedite de la nunta fiicei lui Giovani Becali!

Becali a adus 11 bodyguarzi la nunta fetei

Giovani Becali, dat afară că a făcut scandal la poker - VIDEO

Mai multe