«Gogu» este zeu în India

20 noiembrie 2016 19:42   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Lucian Goian pare să aibă mai mult succes în Superliga Indiană decât a avut sezonul trecut Adi Mutu. Fundaşul român în vârstă de 33 de ani a reuşit la finalul săptămânii trecute să marcheze şi primul său gol la echipa Mumbai City.

În victoria la scor (5-0) cu Kerala Blasters, „Gogu” a închis tabela cu o lovitură de cap în urma unui corner, asta după ce uruguayanul Forlan (fost jucător la Atletico Madrid şi Manchester United) izbutise o „triplă”. De altfel, Diego Forlan şi Lucian Goian sunt în acest moment cei mai importanţi doi jucători ai formaţiei din Mumbai. 

Fostul dinamovist a avut inclusiv onoarea de a purta banderola de căpitan după ce Forlan a părăsit terenul. Sunt şanse mari ca aventura în India a lui Lucian Goian să se încheie în cel mai fericit mod posibil, cu câştigarea trofeului în Superligă.

Deocamdată, Mumbai City e pe primul loc, cu două etape rămase din sezonul regulat. Pentru Goian şi Forlan urmează însă un play-off  decisiv (semifinale şi finală) în care se vor califica primele patru clasate.

Mai multe