Gol la 17 minute de la debut

2 aprilie 2017 20:08   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Bastian Schweinsteiger a fost dat afară pe uşa din dos de Jose Mourinho de la Manchester United. Fotbalistul german de 32 de ani, campion mondial cu naţionala ţării sale, n-a rămas fără oferte şi a semnat până în decembrie, cu posibilitate de prelungire, cu Chicago Fire. Americanii i-au plătit 3,8 milioane de euro pentru contract până la sfârşitul anului.

Bastian Schweinsteiger a început cum nu se poate mai bine aventura sa în fotbalul de peste Ocean. Mijlocaşul de 32 de ani a debutat cu gol la noua sa echipă, Chicago Fire, în egalul 2-2 cu Montreal Impact. Doar 17 minute i-au trebuit fostului campion mondial să-şi arate clasa şi să deschidă scorul, însă germanul nu a putut să facă diferenţa în mod decisiv, echipa sa fiind egalată pe teren propriu.

Bastian are de gând să stea cel puţin până în decembrie la Chicago, americanii oferindu-i un contract de 3,8 milioane de euro pentru această perioadă, inclusiv posibilitatea de a-i prelungi contractul cu un an.

La fosta sa echipă, Manchester United, Schweinsteiger este deja regretat. Chiar omul care l-a dat afară, Jose Mourinho, a mărturisit că a greşit renunţând la serviciile lui. 

“Dar după ce l-am cunoscut ca persoană şi i-am văzut comportamentul şi felul în care îmi respecta deciziile de manager, da, regret că l-am trimis la echipa a doua şi nu l-am mai vrut”, a spus antrenorul portughez.

Mai multe