Golubovic de la CSMS Iaşi a sărit la bătaie cu fanii

17 august 2015 18:51   Fotbal intern
Ultima actualizare:

CSMS Iaşi – Dinamo a fost un meci clasic de Liga I, menit parcă să se joace oricât, dar să se încheie 0-0. Arbitrul Adrian Comănescu s-a băgat însă în seamă aiurea în minutul 90, dictând pentru moldoveni un penalty inexistent, dar nici aşa n-a avut noroc de gol.

Dinamovistul Marc a avut ghinionul să se afle lângă Ciucă în momentul când acesta a simulat jenant o împingere şi a tras lozul necâştigător. Lovitură de la 11 metri şi cartonaş galben pentru dinamovist, care era al doilea, şi a fost implicit eliminat. Bosniacul Bojan Golubovic şi-a asumat responsabilitatea executării loviturii care ar fi adus probabil victoria ieşenilor şi menţinerea pe locul doi, la un punct în spatele Astrei. Atacantul  a şutat însă catastrofal, mult peste poartă şi partida s-a încheiat până la urmă la egalitate.

După meci, fanii i-au reproşat lui Golubovic gafa făcută, iar cei mai vocali l-au înjurat ca la uşa cortului pentru prostia care a răpit echipei două puncte mari. Şi aşa frustrat de ce făcuse, bosnicaul a răbufnit şi, scăpat din braţele lui Florin Prunea, care încerca să-l ducă la vestiare, a sprintat spre criticii săi din tribună. Unii au fugit repede din zonă, dar la gard au mai rămas câţiva pe care îi avantaja fizicul într-o eventuală răfuială.

Văzând că riscă şi el destul de mult dacă loveşte cu pumnul, Golubovic s-a descărcat până la urmă doar verbal pe recalcitranţii suporteri şi a părăsit zona plin de nervi. Pentru Iaşi punctele rămân însă pierdute a doua etapă la rând pe mâna unui gafeur. Săptămâna trecută, CSMS a fost învinsă de Botoşani după ce Voicu a comis un henţ în careu de cascadorii râsului. 

Dinamo rămâne neînvinsă după 7 etape

Mircea Rednic a declarat la finalul partidei că lui Dinamo i-a trecut glonţul pe la ureche şi a recunoscut că Iaşiul merita victoria. Chiar şi aşa, după cel mai slab meci al sezonului, „câinii” rămân neînvinşi în Liga I şi staţionează pe locul doi. Singura echipă care se mai poate lăuda cu acest parcurs e Viitorul, dar trupa lui Hagi a avut meci aseară, după închiderea ediţiei, cu Concordia Chiajna.

Mai multe