Goluri cadou la retragerea lui Tudor din arbitraj

15 decembrie 2018 14:30   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Meciul Chiajna – Iași (3-6) a consemnat finalul carierei pentru unul dintre cei mai valoroși arbitri români din istorie.

Alexandru Tudor (47 de ani) a spus adio arbitrajului într-un meci extrem de spectaculos, încheiat cu nouă goluri, pe o vreme de iarnă autentică. Din fericire, cel poreclit „Brad Pitt” a avut parte de o partidă liniștită, fără să influențeze într-un fel rezultatul, victoria la scor de tenis (6-3) a ieșenilor pe terenul Chiajnei fiind incontestabilă.

„Am un sentiment de mulțumire. Meciul a fost un dar de la Dumnezeu, pe o asemenea ninsoare. Când vezi un meci cu atâtea goluri trebuie să te bucuri”, a declarat la final Tudor. Înaintea partidei de vineri seară, centralul a fost premiat de CCA cu o plachetă omagială prin intermediul unui alt fost cavaler al fluierului, Alexandru Deaconu.

Cu 381 de meciuri conduse în prima divizie, Alexandru Tudor e pe primul loc într-o ierarhie all-time, peste alți arbitri de renume precum Rainea, Crăciunescu sau Porumboiu. „Sunt mulți ani pe care i-am trait aici, pe teren. Nu voi uita niciodată privirile copilașilor în meciurile pe care le-am arbitrat. Pentru mine cei mai importanți sunt copilașii. Eu mereu țin minte ce e bun și uit lucrurile negative”, a precizat Tudor, ajuns la al 21-lea sezon în Liga I. „Cu respect și stimă, pentru o carieră sublimă” a fost mesajul afișat în tribunele arenei din Chiajna.

Mai multe