Grecii i-au dat foc casei şefului arbitrilor!

10 noiembrie 2016 12:41   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Competiţiile de fotbal din Grecia au fost suspendate, după un incediu la locuinţa şefului "fluieraşilor".

Federaţia Elenă de Fotbal a decis suspendarea tuturor competiţiilor interne, în urma unui incendiu suspect la locuinţa preşedintelui Comitetului Arbitrilor, informează L'Equipe.

Poliţia elenă a deschis o anchetă, după ce locuinţa lui Giorgios Bikas a fost incendiată fără a se stabili cauza acestuia. Casa e aflată în nordul Greciei şi a suferit daune majore. Niciunul dintre membrii familiei Bikas nu se afla în locuinţă la ora incidentului. Soţia lui Bikas a plecat de acasă cu două ore înainte de incendiu pentru a-şi vizita fiul în Salonic.

Incidentul vine la o săptămână după ce un membru al Comisiei Centrale a Arbitrilor a fost ameninţat cu moartea de către două persoane care au venit la uşa locuinţei acestuia. Imediat, cei trei membri ai comisiei şi-au dat demisia.

Cele mai importante cluburi din Grecia şi-au anunţat susţinerea pentru Comisia Centrală a Arbitrilor, condamnând aceste violenţe şi cerându-i guvernului elen să-i prezinte în faţa justiţiei pe cei vinovaţi de incendierea locuinţei şefului arbitrilor.

În vară, federaţia elenă a decis amânarea cu două săptămâni a startului în noul sezon, pentru a se evita violenţele între suporteri.

Mai multe