Greu cu Reghe`. Hagi a fost învins de Steaua

15 decembrie 2015 1:22   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Steaua Bucureşti (FCSB) a învins luni în deplasare cu scorul de 1-0, echipa condusă de Gică Hagi, FC Viitorul, în ultimul meci al etapei a XXII-a a Ligii 1. Singurul gol al partidei a fost marcat de Jugurtha Hamroun, în minutul 3.

Meciul condus de Alexandru Tudor a fost unul cât se poate de antrenant. Steliştii au întrat mai bine în meci şi după o pasă a lui Varela, Hamroun a străpuns apărarea visătoare a celor de la Viitorul şi l-a învins pe Buzbuchi cu un şut din acţiune plasat la colţul lung. Ocaziile au alternat apoi la cele două porţi până în minutul 60. Paul Papp a fost eroul negativ al partidei, acesta reuşind să primească din partea arbitrului Alexandru Tudor două cartonaşe galbene în 10 minute, fiind trimis la vestiare mai devreme. Terenul s-a înclinat apoi spre poarta apărată de Niţă, un portar aflat într-o zi mare. Florin a scos absolut tot şi a adus trupei din Ghencea victoria.

Reghecampf: Trebuie să încercăm să câştigăm următoarele meciuri

Tehnicianul Stelei, Laurenţiu Reghecampf, a declarat, luni seară, că echipa sa trebuie să câştige toate meciurile până la finalul acestui an, subliniind că din iarnă trebuie făcută o analiză amănunţită. "Trebuie să încercăm să câştigăm următoarele meciuri şi să facem o analiză amănunţită în iarnă. Suntem pe final de prima parte a sezonului, ne descurcăm, nu sunt supărat pe Paul Papp. Consider că pprimul galben l-a primit foarte uşor, dar este decizia arbitrului. Paul trebuie să înveţe din aceste greşeli şi să fie mai atent. Tade cred că a alergat cel mai mult din echipă, nu a marcat, dar a făcut multe lucruri bune. Şi în Cupă va fi foarte greu, vom vedea, încercăm să mergem mai departe", a declarat Reghecampf la Digisport.

Hagi: Meritam mai mult, am dominat Steaua

Tehnicianul Gheorghe Hagi a declarat, luni seară, că FC Viitorul ar fi meritat să marcheze în meciul cu Steaua, scor 0-1, din Liga I, subliniind că jucătorii săi au dominat meciul din etapa a XXII-a. "Meritam mai mult, puteam să marcăm goluri. Noi trebuia să fim mai lucizi în faţa porţii. E greu să vorbim când pierzi, dar mergem înainte, creştem de la meci la meci.Va veni şi ziua când o să-i batem. Jucăm din trei în trei zile, creştem, căpătăm experienţă şi o să fim buni. Ne-am creat ocazii, am făcut ce trebuia, puteam să marcăm. Dar nu stăm să ne lamentăm, nu stăm ca alţii să plângem la televizor. Am dominat Steaua şi vom vedea", a declarat Hagi la Digisport.

Mai multe