Grigoraş şi Mutu se ceartă ca la uşa cortului: "El nu aleargă!"

25 februarie 2016 12:00   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Petre Grigoraş a fost demis de la ASA Târgu Mureş după doar două meciuri, e drept, ambele pierdute. Tehnicianul regretă că nu mai are şansa să intre în play-off şi chiar să se bată la cupele europene şi aruncă totul pe jucătorii l-au curăţat.

Acesta crede că fotbaliştii în vârstă şi nepregătiţi fizic sunt problema la ASA şi a mai spus-o o dată răspicat.

"Cred eu că având un lot de juniori, trebuia să îi integrez tactic", a spus Grigoraş mai întâi ironic, continuând serios. "Aveam jucători de peste 35 de ani, nu pot să îi învăţ ca la grădiniţă cum să stea pe teren. M-am raportat la jucătorii pe care i-am avut. Eu când am ajuns la Târgu Mureş, am fost primit foarte bine. Jucătorii erau plictisiţi de tactica pe care o aveau înainte. Eu nu am schimbat niciun jucător, unul singur s-a schimbat. Ca să poţi să faci o tactică aşa cum vrei tu, trebuie să poţi să alergi. Au alergat, dar nu cred că atât cât ar fi trebuit. Poate am greşit şi eu. Nu pot să fac o echipă care să facă pressing, pentru că trebuie efort. Am cedat în a încerca să jucăm ceea ce mi-aş fi dorit.

Nu dau în nimeni, dar să nu dăm că nu am lucrat tactic. Aveam 7 jucători de peste 31 de ani. Când depinde de un meci dacă ajungi în play-pff, nu mai ai nevoie nici de antrenor, dacă ai valoare. Nu este munca mea, dacă ajung ei în play-off. Dacă se va ajunge, este munca echipei. Am văzut si eu niste imagini cu Mutu, în picioare. L-am înlocuit, a fost decizia mea. Nu am văzut să dea indicaţii şi oricum nu s-a văzut în joc. Mulţi jucători au tendinţa să facă asta. Nu a fost o situaţie plăcută, dar nu e ceva ieşit din comun.Nu e adevărat că Mutu nu venea la antrenamente. A avut o dată o problemă, dar m-a sunat şi pe mine. De două ori s-a întâmplat. S-a antrenat aşa cum a putut. Nu am avut niciun conflict cu Adi Mutu", a declarat Grigoraş.

Mai multe