Hagi, cadou de ziua sa: Viitorul a învins Dinamo!

5 februarie 2017 11:44   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Viitorul a câştigat cu 2-1 pe terenul lui Dinamo şi s-a distanţa la cinci puncte în fruntea clasamentului. Succesul i-a fost dedicat lui Gică Hagi, patronul trupei constănţene împlinind azi 52 de ani.

Golurile învingătorilor au fost marcate de Boli '64 şi Fl. Coman '78, în timp ce pentru gazde a înscris Nistor, în minutul 26.

Dinamo a jucat în inferioritate numerică din minutul 90+3, după ce Dudea a primit al doilea cartonaş pentru un fault asupra lui Coman şi a fost eliminat.

Dinamo: Brănescu – Ceccarelli (Bawab '82), Nedelcearu, Marici, St. Filip – Dudea – Hanca, Nistor, Palici, Mahlangu (D. Popa '78) - Nemec. Antrenor: Ioan Andone.

Viitorul: Rîmniceanu – Benzar, Ţîru, Boli, Cr. Ganea – Vână (N. Roşu '46), Nedelcu, Purece – Chiţu, Morar (Fl. Coman '58), Iancu (Hodorogea '82). Antrenor: Gheorghe Hagi.

Jucătorii Viitorului i-au dedicat lui Hagi victoria,

După golul victoriei, marcat de Florinel Coman, elevii "Regelui" au afișat mesajul: "La mulți ani, Mister!", azi Hagi împlinind 52 de ani.

"Este un cadou foarte frumos pentru domnul Hagi. Am reușit să câștigăm, am pregătit meciul cu o săptămână înainte să înceapă și vrem să luăm fiecare meci și să scoatem maximum", a spus Coman.

"Îi dedicăm această victorie lui Mister, pentru că este ziua lui. Cred că o să primim liber și o să facem o mică petrecere", a declarat și Neluț Roșu, care a debutat în tricoul Viitorului, după transferul din această iarnă, de la Concordia Chiajna.

"Înainte de meci chiar vorbeam cu colegii mei și le-am spus să facem o surpriză frumoasa pentru ziua lui. Se pare că am reușit și sunt foarte bucuros", a spus şi Benzar.

Mai multe