Hagi, despre fiul său: "A pierdut un an şi jumătate din carieră"

20 decembrie 2017 12:38   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Gică Hagi vrea ca Ianis să plece de la Fiorentina fiindcă e doar o rezervă. El ar prefera un club mai puţin important, dar unde mijlocaşul de 19 ani să fie titular.

"Căutăm o soluţie. Nu i s-au dat şanse în aceste 18 luni la Fiorentina. De ce i s-a promis că va juca? Eu am fost de faţă, mi-au spus că după două, trei luni de formare va juca. Eram încântat, dar nu s-a întâmplat aşa. El a pierdut un an şi jumătate din cariera lui. Era în primii 100 din lume sub 21 de ani. Când nu joci dispari de pe piaţă. El a muncit, dar nu i s-a dat şansă", a spus Gică Hagi pentru Gazeta Sporturilor.

Apoi, a continuat: "În vară a fost printre cei mai buni din amicale, în primii şase ca note în La Gazzetta dello Sport. Situaţia lui e foarte delicată acum, a pierdut ritmul, intensitatea. Îmi pare rău, dar asta e".

Hagi l-ar lăsa pe Ianis la Pescara, în liga a doua italiană, deşi recent a negat varianta ca fiul său să joace în campionate inferioare. "Nu excludem nimic. Am zis doar aşa, fiindcă media o luase într-o direcţie exagerată. Directorul sportiv de la Fiorentina a fost de acord că ceva trebuie făcut. Unde eram eu înainte de '94? Jucam în Serie B şi am fost cel mai bun la Mondial. Trebuie să ştii să scoţi ce e mai bun din fiecare moment, oricât de greu ar fi. Şi să nu-ţi pierzi pasiunea, plăcerea", a mai spus el.

Mai multe