Hagi: "Eu nu am patron, să îmi vândă altul jucătorii!"

19 februarie 2015 17:31   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Finanţatorul şi totodată antrenorul celor de la Viitorul, Gică Hagi, a anunţat că doar el decide la club în privinţa transferurilor.

"Eu nu am patron să îmi vândă altul (n.r. - jucători). Vând eu şi când vreau eu. Eu decid. De exemplu Mitriţă (n.r. - Alexandru Mitriţă) şi Ţîru (n.r. - Bogdan Ţîru) îşi vor prelungi contractele cu noi în zilele următoare. Mă gândesc la un proiect important, iar dacă nu ne convonvine nu o să mai dăm drumul la jucători aşa, imediat. Pentru noi e important ca în retur să câştigăm această bătălie şi avem nevoie de toată lumea. Oferte au fost pentru Mitrea şi Mitriţă, dar decizia a fost ca ei să rămână cu noi în retur şi vom mai vorbi în vară", a spus Hagi.

Viitorul i-a prezentat oficial pe nou-veniţii Călin Albuţ, Andrei Sava, Paul Pîrvulescu, Andrei Vaştag, Cătălin Munteanu, Bănel Nicoliţă şi Henrique de Jesus Bernardo. Camerunezul Fabrice Olinga nu a participat deoarece încă nu a fost legitimat la LPF. "Olinga nu e încă legitimat cu toate actele şi de aceea lipseşte", a explicat Hagi.

Mai multe