Hagi, huiduit la Cluj

20 octombrie 2015 23:13   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Conflictul dintre Hagi şi CFR s-a declanşat la începutul lunii. Hagi a declarat că CFR a fost ajutată să nu ajungă în divizia secundă, preşedintele Mureşan i-a transmis că face o confuzie între „insolvenţă” şi „faliment”, iar acum fanii rivali s-au răzbunat.

Povestea a început după meciul cu Pandurii, 0-1, atunci când „Regele”, la conferinţa de presă a deviat subiectul şi a tunat la adresa CFR-ului. „Anul trecut s-a votat să nu cadă în «B» echipele cu probleme, pe româneşte s-a făcut un bine cluburilor care au putere la FRF. După care s-au dus şi au reclamat Federaţia fiindcă le-a luat punctele!?”, a răbufnit acesta.

Apoi, a nominalizat: “Au acceptat să fie depunctaţi dacă nu-şi plătesc datoriile, apoi au contestat la TAS. Suntem în România şi o dăm pe comedie. Domnule preşedinte Iuliu Mureşan, anul trecut, dacă eraţi după regulament, aşa cum au picat Vaslui şi Rapid, eraţi out”.

“Nu ştiu de ce a fost nervos. Era incoerent. Erau echipe care au intrat în faliment şi era normal să fie retrogradate, dar la cele în insolvenţă e altceva. Dacă plăteşti restanţele ieşi din insolvenţă, dacă nu intri în faliment. Aşa e regulamentul! Îl respect pe Hagi, dar nu înţeleg ce a vrut să spună”, a venit replica. Acum, la meciul direct de la Cluj, “Regele” a fost huiduit, inclusiv la pauză, de suporterii din Gruia, iritaţi de acuzele aduse.

Viitorul a câştigat cu 2-1, a ajuns pe locul doi în clasament, dar tehnicianul constănţenilor nu a “uitat” să le răspundă gazdelor: “Probabil domnul Mureşan a avut grijă să alimenteze publicul. Nu am vorbit cu el şi dacă e supărat pe mine, îmi cer scuze. Mă bucur că CFR e în prima ligă, să rămână o sută de mii de ani şi să câştige campionate”.

Mai multe