Hagi, în lacrimi la înmormântarea lui Nae Manea

18 decembrie 2014 22:17   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Nicolae Manea a pierdut luni dimineaţa lupta cu o boală necruţătoare şi joi a fost înmormântat în aplauzele a sute de persoane la cimitirul Străuleşti II.

Manea a fost jucător, antrenor şi oficial al Rapidului, dar, la doar 60 de ani, a fost răpus de un cancer la ficat, descoperit cu două luni în urmă. Joi, mari nume ale fotbalului, de la Hagi şi până la Iordănescu, au venit să-i aducă un ultim omagiu. Biserica Sfânta Paraschiva din Bucureşti a fost neîncăpătoare, sute de oameni dorind să-şi ia rămas bun de la “nea Nae”, aşa cum îl alintau “vişiniii”. Printre coroane depuse din partea mai multor cluburi, galerii şi fotbalişti, şi-au croit drumul, în lacrimi, Hagi, Halagian, Iordănescu, foşti sau actuali rapidişti, dar şi mai mulţi artişti. 

După o slujbă de aproximativ o oră şi jumătate, coloana s-a oprit la stadionul din Giuleşti, acolo unde printre lacrimi şi aplauze zeci de oameni i-au scandat numele. De acolo, cu Rică Răducanu pe post de “dirijor” în intersecţie, cortegiul s-a îndreptat spre cimitirul Străuleşti II, undeva lângă Bucureşti.

Aici, Vadim Tudor, prieten de peste 35 de ani şi fost vecin de bloc cu Manea, a ţinut un discurs emoţionant, iar pe sicriu, în groapă, a fost pus şi un fular la Rapidului, club pe care “nea Nae” l-a slujit, dar a fost trădat de actualii şefi, care nici în al 12-lea ceas nu i-au achitat restanţele salariale.

Mai multe