Hagi, înjurat de dinamovişti!

6 august 2013 15:49   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Cel mai mare fotbalist român din toate timpurile a fost mereu respectat. Stelist declarat, "Regele" a fost tot timpul o excepţie şi nici rivalii de la Dinamo sau Rapid nu s-au atins de omul cu o imagine imaculată. Viitorul Constanţa a câştigat însă două meciuri mai mult decât suspecte în finalul sezonului trecut, 5-2 la Steaua şi 3-2 la Dinamo, scăpând miraculos de la retrogradare.

După părerea multora, aceste lucruri i-au pătat obrazul lui Hagi, care a dezamăgit poate pentru prima dată de când este o legendă. Asta i-au imputat şi fanii lui Dinamo, care l-au apostrofat pe acesta la scenă deschisă, scandând lozinci ca: "Gheorghe Hagi, eşti o mizerie". Totuşi, se pare că un alt motiv al supărării dinamoviştilor a fost acela că Viitorul, fiind clubul organizator, a fixat preţuri de minimum 50 de lei la biletele pentru acest meci, iar fanii au dorit să taxeze lăcomia lui Hagi.

Dinamo s-a înfrăţit cu Rapid, Craiova şi Timişoara

Sarabanda abuzurilor FRF şi LPF a reuşit un lucru care nu părea posibil în fotbalul românesc. Dinamo, Rapid, Craiova şi Timişoara au trecut peste ura istorică şi s-au aliat împotriva unei conduceri haotice. "Va veni ziua când vom scăpa de ai fotbalului peşti - Capul sus Poli, Craiova, Rapid Bucureşti!", scria într-un mesaj emoţionant al galeriei lui Dinamo, arătat la meciul cu Viitorul.

Mai multe