Hagi l-a atacat pe finul Becali

4 iunie 2017 19:59   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Gică Hagi şi Gigi Becali, adică naş şi fin, nu-şi mai vorbesc. Echipa primului a devenit campioana ţării, dar celălalt susţine că regulamentul nu a fost corect interpretat şi roş-albaştrii sunt de fapt câştigătorii.

Titlul câştigat în premieră de Viitorul a produs o ruptură în familie. “Regele”, omul care l-a cununat pe Gigi Becali şi pe soţia sa, dar e şi părintele spiritual al copiilor acestora, nu-i mai răspunde nici măcar la mesaje omului de afaceri din Pipera.El s-a enervat că şeful FCSB se plânge la TAS în speranţa că-i poate “fura” performanţa obţinută pe teren.

“Ştiu un singur lucru: există o singură persoană în toată România care nu m-a felicitat că am câştigat campionatul! Primesc felicitări peste tot pe unde mă duc, mi se spune campion, pe stradă, în aeroport, în străinătate, dar o persoană, una singură, zice că nu e aşa”, a răbufnit Hagi la plecarea spre locul finalei Ligii Campionilor, preluat de Dolce Sport.Apoi, a continuat: “Dacă e să facem matematică, Viitorul a făcut 69 de puncte şi Steaua 67. Să speculezi şi să ai bani nu înseamnă că ai totul. Banii nu pot să cumpere orice. În play-off a fost altă fază, alte reguli, lucrurile sunt clare! Campionatul noi l-am câştigat, punct. Doar cine nu vrea nu acceptă”.

Patronul Viitorului a comentat şi situaţia generală a conducerii FCSB, echipă unde el a cunoscut în trecut gloria.

“Aceste lucruri vin din partea unui club despre care am crezut că e mare. Dar un club mare ştie să piardă, eu şi asta am învăţat afară. Nişte tineri au venit şi te-au bătut, trebuie să accepţi asta”, a spus el.

Mai multe