Hagi, la răscruce de drumuri: „Rămân cu 10% din acțiunile de la Farul”

19 august 2024 10:46   Fotbal intern

Gheorghe Hagi are în gând schimbări mari la Farul Constanța - cel puțin așa a declarat cel supranumit „Regele” în fotbalul românesc. În vârstă de 59 de ani,a ctualul managerul şi acţionar al echipei constănțene, a punctat, duminică, într-o conferinţă de presă, că se gândeşte să renunţe la majoritatea acţiunilor deţinute în club.

„Farul nu are datorii, e pe plus, lucrează bine. De acum încolo, nu ştiu! Vă mai zic una! Voi da acţiunile! Rămân cu 10%! Trebuie să lămurim şi lucrul acesta, voi fi doar antrenor, îmi văd de meseria mea, de manager. Voi rămâne cu 10%, o zic public, să se termine. Nu sunt acţionar majoritar la Farul. Mai rămân cu 10%, pentru că atât pot! Restul nu mai pot. Cine vrea să devină şeful mare… Clubul trebuie să aibă continuitate.
Într-o zi voi pleca şi de pe bancă, 100%! Las locul altuia, dacă nu merg bine. E clar asta, toţi ştiu asta din club, le-am comunicat. Dar 10% sunt acolo. Hagi e singurul care a investit în Farul. Farul l-a produs pe cel mai bun jucător al României, care a jucat la Real Madrid şi Barcelona. Hagi s-a întors, mi-am făcut datoria. Vreau să las totul aşa cum trebuie, clubul îl văd cu acţionari puternici”
, au fost cuvintele lui Hagi Senior.

Patru trofee importante, reușitele lui Hagi la Farul

Palmaresul grupării constănțene numără patru trofee importante, toate reușite în perioada 2016-2023, respectiv două titluri de campioană a României, o Cupă și o Supercupă. Deocamdată, în actualul sezon competițional, Farul ocupă un loc curios, mai exact ultimul din campionatul intern, bilanțul din cele cinci meciuri disputate, până acum, „ilustrând” o victorie, o remiză și trei înfrângeri. De altfel, Hagi are la dispoziție un lot modest, a cărui valoare abia dacă atinge 14 milioane de euro, clasându-se pe locul șase la nivelul din Superliga României, după FCSB, Rapid, CS Universitatea Craiova, CFR Cluj și Sepsi OSK Sfântu Gheorghe. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Mai multe